ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σχετικά με την Sn Performance

Η Sn Performance είναι μια Ελληνική εισαγωγική εταιρεία που διαθέτει boardsport προϊόντα, όπως ρουχισμό και εξοπλισμό κατάλληλο για ski και surf, boards, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τους λάτρεις των υπαίθριων σπορ στο βουνό ή τη θάλασσα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της χονδρικής πώλησης, έχοντας αναπτύξει σημαντικό δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των  νησιών που αποτελούν ιδανικό προορισμό για  watersports αλλά και πανέμορφων χειμερινών προορισμών.

Προϊόντα

Τα προϊόντα που διαθέτουμε περιλαμβάνουν κυρίως τα είδη της Brunotti. Η Brunotti είναι μια από τις μεγαλύτερες boardsport brands παγκοσμίως.  Η συλλογή αποτελείται από ρουχισμό για surf και ski, αθλητική ένδυση, boards (σανίδες), μάσκες και κράνη ski, γυαλιά ηλίου, υποδήματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

lutsa-003
Γραφεία & Showroom

Γραφεία

office
meeting

Showroom

showroom
Επίσημος Αντιπρόσωπος

Η Sn Performance έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον χώρο των υπαίθριων χειμερινών και καλοκαιρινών σπορ, υποστηρίζοντας με ενθουσιασμό αθλητικές δραστηριότητες στο βουνό και στη θάλασσα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Brunotti, Brunotti Boards και Wind X-Treme στην Ελλάδα.

Brunotti-RDP-logo-Long-300x64

Αποθήκη

orders