ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Sn Performance έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον χώρο των υπαίθριων χειμερινών και καλοκαιρινών σπορ, υποστηρίζοντας με ενθουσιασμό αθλητικές δραστηριότητες στο βουνό και στη θάλασσα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Brunotti, Brunotti Boards και Wind X-Treme στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SN PERFORMANCE

Η Sn Performance είναι μια Ελληνική εισαγωγική εταιρεία που διαθέτει boardsport προϊόντα, όπως ρουχισμό και εξοπλισμό κατάλληλο για ski και surf, boards, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τους λάτρεις των υπαίθριων σπορ στο βουνό ή τη θάλασσα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της χονδρικής πώλησης, έχοντας αναπτύξει σημαντικό δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των  νησιών που αποτελούν ιδανικό προορισμό για  watersports αλλά και πανέμορφων χειμερινών προορισμών.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ | SHOWROOM | ΑΠΟΘΗΚΗ

Στην Sn Performance δημιουργήσαμε 3 διαφορετικούς χώρους. Στον 1ο όροφο βρίσκονται τα γραφεία μας, στο ισόγειο το Showroom και τέλος στο υπόγειο υπάρχει ο αποθηκευτικός χώρος. Όλα μας τα προϊόντα μπαίνουν στην αποθήκη μας με τα Barcode τους και η τιμολόγηση γίνεται αποκλειστικά μέσα από το πιο σύγχρονο πρόγραμμα μηχανογράφησης Soft1 και μόνο με χρήση Barcode.

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που διαθέτουμε περιλαμβάνουν κυρίως τα είδη της Brunotti. Η Brunotti είναι μια από τις μεγαλύτερες boardsport brands παγκοσμίως.  Η συλλογή αποτελείται από ρουχισμό για surf και ski, αθλητική ένδυση, boards (σανίδες), μάσκες και κράνη ski, γυαλιά ηλίου, υποδήματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

ΓΡΑΦΕΙΑ | MEETING ROOM
null

ΓΡΑΦΕΙΑ

Sn Performance

null

MEETING ROOM

Αίθουσα Συσκέψεων

null

SN PERFORMANCE E-SHOP

Διασύνδεση με μηχανογράφηση από την ITCS Services.

null

SHIPPING PACKAGING

Κουτιά Αποστολής Sn Performance

SHOWROOM | Β2Β | ΑΠΟΘΗΚΗ
null

SHOWROOM

Καλώς ήρθατε στο Showrrom της Sn Performance.

null

B2B Sn Performance

Καλώς ήρθατε στο δίκτυο χονδρικής της Sn Performance.

null

ΑΠΟΘΗΚΗ SN PERFORMANCE

Η εταιρεία μας είναι εφοδιασμένη με τις καλύτερες προδιαγραφές τιμολόγησης Soft1 με Barcode Scanner.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
Brunotti-RDP-logo-Long-300x64