ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Sn Performance έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον χώρο των υπαίθριων χειμερινών και καλοκαιρινών σπορ, υποστηρίζοντας με ενθουσιασμό αθλητικές δραστηριότητες στο βουνό και στη θάλασσα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Brunotti, Brunotti Boards και Wind X-Treme στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SN PERFORMANCE

Η Sn Performance είναι μια Ελληνική εισαγωγική εταιρεία που διαθέτει boardsport προϊόντα, όπως ρουχισμό και εξοπλισμό κατάλληλο για ski και surf, boards, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τους λάτρεις των υπαίθριων σπορ στο βουνό ή τη θάλασσα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της χονδρικής πώλησης, έχοντας αναπτύξει σημαντικό δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των  νησιών που αποτελούν ιδανικό προορισμό για  watersports αλλά και πανέμορφων χειμερινών προορισμών.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που διαθέτουμε περιλαμβάνουν κυρίως τα είδη της Brunotti. Η Brunotti είναι μια από τις μεγαλύτερες boardsport brands παγκοσμίως.  Η συλλογή αποτελείται από ρουχισμό για surf και ski, αθλητική ένδυση, boards (σανίδες), μάσκες και κράνη ski, γυαλιά ηλίου, υποδήματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

lutsa-003

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

SURF | SNOW | EVERTHING YOU NEED

ΓΡΑΦΕΙΑ | MEETING ROOM

null

ΓΡΑΦΕΙΑ

Sn Performance

null

MEETING ROOM

Αίθουσα Συσκέψεων

null

SN PERFORMANCE E-SHOP

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ITCS SERVICES

null

SHIPPING PACKAGING

Κουτιά Αποστολής Sn Performance

SHOWROOM | ΑΠΟΘΗΚΗ

null

SHOWROOM

Sn Performance

null

SHOWROOM

Sn Performance

orders

ΑΠΟΘΗΚΗ SN PERFORMANCE

Η εταιρεία μας είναι εφοδιασμένη με τις καλύτερες προδιαγραφές τιμολόγησης με Barcode Scanner.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Brunotti-RDP-logo-Long-300x64