Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η αγάπη και το πάθος του Νικόλα Σαργολόγου για τον αθλητισμό και τη δράση, καθώς και η γνώση όλων όσων χρειάζεται κάποιος για να αποδώσει το καλύτερο στο αγαπημένο του σπορ, τον ώθησαν να ξεκινήσει με την Sn Performance το 2012.

‘Performance’ σημαίνει δράση, επίτευξη, δεξιότητα. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για ψυχαγωγικό σκοπό. ‘Sn’ είναι τα αρχικά του Σαργολόγου Νικόλα, ιδρυτή της εταιρείας, που αφοσιώθηκε στο να παρέχει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό σε όσους επιθυμούν εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο ίδιος ασχολείται με θαλάσσια και χειμερινά υπαίθρια σπορ από 18 χρονών και η εμπειρία του τον έχει βοηθήσει να αντιληφθεί τι χρειάζονται όσοι ασχολούνται τα σπορ, όπως εκείνος, ώστε να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Από το ξεκίνημα έως και σήμερα, η Sn Performance εστιάζει σε ό,τι θεωρεί ο ίδιος σημαντικό.

Έχοντας δουλέψει με αρκετά αθλητικά brands στην αρχή της σταδιοδρομίας του και αξιοποιώντας την μακρόχρονη πείρα του σχετικά με αυτό που θέλουν και χρειάζονται αρχάριοι και επαγγελματίες, το πάθος του τον οδήγησε να ιδρύσει τη δική του εταιρεία.

H Sn Performance «γεννήθηκε» από το πάθος για σπορ με σκοπό να παρέχει υψηλής ποιότητας τεχνικά προϊόντα σε όλους, ώστε να έχουν την καλύτερή τους απόδοση, να πετύχουν τους πιο υψηλούς στόχους τους!

Κυνηγώντας το όνειρο, τα γραφεία της Sn Performance άνοιξαν το 2012 στο κέντρο της Αθήνας. Τον επόμενο χρόνο το όνειρό έγινε πραγματικότητα, με τη δημιουργία showroom δίπλα στα γραφεία. Ένας χώρος όπου οι πελάτες μπορούν να νιώσουν το συναίσθημα, να δουν από κοντά τα προϊόντα και να επιλέξουν εκείνα που θεωρούν ότι θα τους εξυπηρετήσουν καλύτερα. Ο εξωτερικός χώρος λίγο πιο πέρα ενδείκνυται για συζητήσεις γύρω από τα προϊόντα, τις εξελίξεις στα αγαπημένα υπαίθρια σπορ και την ανταλλαγή εμπειριών στη θάλασσα και το χιόνι.

Από το ξεκίνημα της Sn Performance o Νικόλας Σαργολόγος συνεργάστηκε με την Brunotti. Ένα brand στο οποίο πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει. Γνώριζε την Brunotti από το διάστημα που εργαζόταν ως πωλητής σε προηγούμενη εταιρεία και είχε ήδη ξεχωρίσει τα προϊόντα της. Τότε η Brunotti ήταν ακόμα μικρή εταιρεία, αλλά ο Νικόλας πίστεψε ότι αξίζει να προσπαθήσει να την κάνει περισσότερο γνωστή στην Ελλάδα. Εμπιστεύθηκε το brand λόγω της ποιότητας, της αίσθησης, της αυθεντικότητας των προϊόντων. Από τότε, οι συνεχείς καινοτομίες και εξελίξεις οδήγησαν την Brunotti να κατακτήσει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Ο τεχνικός εξοπλισμός που συστήνουν και χρησιμοποιούν οι αθλητές της Brunotti και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχει διαμορφώσει προϊόντα που ανταποκρίνονται με ακρίβεια σε αυτό που ζητούν και χρειάζονται οι αθλητές kitesurf, windsurf, ski και snowboard, ιδιαίτερα μάλιστα στις ακραίες καιρικές συνθήκες τις οποίες συχνά αντιμετωπίζουν, προσφέροντας ευχαρίστηση και απόλαυση σε ό,τι κάνουν. Είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για επαγγελματίες. Κάθε αθλητής μπορεί να εμπιστευθεί πλήρως το προϊόν που φοράει ή χρησιμοποιεί. Είναι μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση για τον Νικόλα να συνεργάζεται με την ομάδα της Brunotti, όπου όλοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα boardsports.

Το 2015 ήταν η χρονιά που η Brunotti επεκτάθηκε στον χώρο του hardware. Ο Νικόλας πρόσθεσε το νέο αυτό κομμάτι στη συλλογή της Sn Performance. Παρέχοντας στους αθλητές surf τον αρτιότερο τεχνικό εξοπλισμό Brunotti, τους προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες με τα αγαπημένα τους σπορ. Με αυτές τις τέλειες τεχνικά σανίδες οι αθλητές της Brunotti έχουν κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα, με κορυφαία διάκριση το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Το 2016 η Sn Performance ξεκίνησε συνεργασία με την Wind X-Τreme, που αποτελεί το άλλο brand της εταιρείας. Ο Νικόλας εντόπισε την Wind X-Τreme στην έκθεση ISPO στο Μόναχο και ενθουσιάστηκε με τα προϊόντα. Τα υψηλής ποιότητας μαντήλια με τα απίθανα σχέδια και τη μεγάλη ποικιλία σας παρέχουν την καλύτερη προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αρκεί να επιλέξετε το ιδανικό για κάθε περίσταση ύφασμα. Η Wind X-Τreme σας προσφέρει παραπάνω από ένα απλό μαντήλι, αφού τα προϊόντα της μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο σας προστατεύουν αλλά είναι και όμορφα. Μαντήλια που δε γίνεται να μην αποκτήσετε, ασκώντας σχεδόν κάθε είδους δραστηριότητα. Αυτή η εταιρεία από την Μπαρτσελόνα είναι αυθεντική, πρακτική, αξιόπιστη και μοντέρνα. Ένα brand το οποίο ο Νικόλας θεώρησε ότι ταιριάζει απόλυτα στο ύφος της εταιρείας του.

Σήμερα η Sn Performance προμηθεύει πελάτες μέσω καταστημάτων και σχολές surf με τις καλύτερες καινοτομίες, τον αρτιότερο εξοπλισμό και τα καταλληλότερα προϊόντα. Με τα brands στα οποία ο Νικόλας Σαργολόγος πιστεύει, ξεκινώντας από πάθος για ένα χόμπι και κατακτώντας το όνειρο, η Sn Performance απευθύνεται σε όλους, σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να τους προσφέρει τη δυνατότητα να επιτύχουν την καλύτερη απόδοση, να διασκεδάσουν εξασκώντας το αγαπημένα τους σπορ και ακόμα να ανταγωνιστούν σε κάθε επίπεδο.

Sn Performance Welcome to our sports.

Ευχαριστώ πολύ C.W.

Νικόλας Σαργολόγος
Commercial Manager

Σοφοκλή Βενιζέλου 107.
13561 Αγ. Ανάργυροι
Αθήνα
Τηλ:+30 2102620182
Fax:+30 2102620182