Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής άνω των 50€. Κάτω των 50€ είναι με χρέωση 2,50€.

✓ Με αντικαταβολή (πληρωμή τοις μετρητοίς ή πιστωτική κάρτα την στιγμή της παράδοσης στο Courier). Αγορές άνω των 50€ είναι δωρεάν και κάτω των 50€ είναι με χρέωση 1,50€. Για παραγγελίες άνω των 300€ ο τρόπος πληρωμής της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμος.

✓ Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα online μέσω της ασφαλούς πύλης πληρωμών
Εξοφλώντας με πιστωτική κάρτα την παραγγελία σας έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού σε έως 6 άτοκες δόσεις, για αγορές άνω των €120.

• €120 και άνω έως 6 Άτοκες Δόσεις

Στις δόσεις συμμετέχουν οι κάρτες όλων των τραπεζών σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας. (Εκτός American Express & Diners)

✓ Με PayPal

✓ Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας

✓ ApplePay / GooglePay
Πληρώστε με ασφάλεια και γρήγορα με το τηλέφωνό σας Android (Google Pay) ή με το τηλέφωνό σας Apple (Apple Pay). Πληρώστε με ασφάλεια και μόνο με λίγα clicks ταχύτερα με την πιστωτική σας κάρτα που είναι αποθηκευμένη με ασφάλεια στο Google Pay / Apple Pay. Με το Google Pay / Apple Pay, δεν χρειάζεται κάθε φορά να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

✓ Klarna
Πληρώστε για αγορές από 35€ έως 1500€ σε 3 άτοκες πληρωμές, ώστε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε βάθος χρόνου. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας.

─ Παραδόσεις και επιστροφές προϊόντων

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με την Speedex Courier.

✓ Σε 1 εργάσιμη ημέρα για αποστολές εντός Αττικής
✓ Σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εκτός Αττικής (από πόλη σε πόλη)
✓ Σε 2-3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τους τρόπους αποστολής αναλυτικά.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται χωρίς καμία επιβάρυνση, όταν η υπαιτιότητα βαρύνει τον αποστολέα, και για διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών, σε περίπτωση που επιστρέψετε το προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την πολιτική επιστροφών του e-shop της Sn Performance.

Τρόποι Αποστολής

✓ Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

✓ Αντικαταβολή
Πληρώστε για τις παραγγελίες σας με αντικαταβολή, με μετρητά ή πιστωτική κάρτα

✓ Αποστολή σε μία μέρα
Παραγγελίες πριν τις 14:00 στέλνονται την ίδια μέρα.

✓ Πληρωμή με κάρτα η Paypal
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας και πληρώστε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα

Πολιτική Επιστροφών

- Ο πελάτης του www.snperformace.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε ή και να ζητήσει την αντικατάσταση του ή στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Sn Performance

2. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα – ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

3. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει λάθος προϊόν και επιθυμεί την αντικατάστασή του.

4. Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης άλλαξε γνώμη για την αγορά και δεν επιθυμεί το προϊόν.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, μεταποιήσεις και στην συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς, καθώς και το σχετικό έντυπο επιστροφής. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, η Sn Performance μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή, πίστωση ή και αντικατάσταση. Στην περίπτωση που για την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος δεν ευθύνεται η Sn Performance, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Τα δωρεάν μεταφορικά σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν για τις επιστροφές και τις επαναποστολές.

Ειδικοί όροι επιστροφής και υπαναχώρησης

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν γίνει ειδική παραγγελία για τον πελάτη.
Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα γνωστοποίησης της πρόθεσής του στην Sn Performance.
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων εντός του χρονικού ορίου της υπαναχώρησης και εφόσον πληρούνται οι όροι επιστροφής και υπαναχώρησης, όπως αυτοί αναφέρονται παραπάνω. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται κάθε 15 & 30 του μηνός.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Από τον ίδιο τον πελάτη στα γραφεία μας.
Με courier στην διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου 107, Άγιοι Ανάργυροι, ΤΚ 13561 και αποκλειστικά με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Speedex Courier ή ΕΛΤΑ Courier